pink champagne

 
Hej hej jag lever fortfarande. Nästan i alla fall. "125% plugg och jobb varje helg? BRA IDÉ!" tänkte jag i början av terminen, ung och hel jävla dum i huvudet.
 
 
Och så har jag varit i Örebro och hälsat på de här snyggingarna <3 Hur bra matchar de inte?
 
 
Självklart tog vi med oss kameran och fotade varandra mellan jobb och tentor och världsgod saffransrisotto.
 
 
Ifall ni undrar är det flexikoppel som är den nya heta accessoaren. Bara så ni vet.
 
 
 
Den här klänningen är från Stop Staring, men jag köpte den på tradera (precis som ca allt annat jag äger), så jag har ingen aning om vad modellen heter eller när den är ifrån. Tyget är iaf heeelt fantastiskt, superstretchigt så den smiter åt, men samtidigt frasigt och står lite av sig självt så att kjolen faller helt perfekt. Himla tjusigt helt enkelt.
 

 
 
Kavajen är också ett traderafynd och kom med tillhörande pennkjol som slutar precis under knäna. Tror att jag betalade typ 150kr plus frakt? Jag är nog inte 100% mentalt redo att bära en helt syrénlilia dräkt riktigt än dock. Men alltså, kolla fickorna!?
 
 
 
Dessutom behöver jag en matchande hatt. Var fan hittar man ens syrénlila pyttesmå hattar? Jag har ju ca samma huvudstorlek som 12-åringar...
 
 
 
Lätt månadens bild. Så många trevliga färger.
 
 
Kolla vilka sötnosar! Längtar till januari när Annie flyttar till Göteborg ett tag <3
50's - 50-tal - basker - beret - bow - dress - dräkt - inred med vintage - kavaj - lila - pink - pink champagne - retro - rosa - rosett - stop staring - syrén - syrénlila
Anonym

Å vad fint! 😍👍 / afiori