Inför en liten vinterfest.

 
Typ exakt så här kände jag mig i lördags efter att ha suttit uppe och skrivit tenta långt in på småtimmarna flera nätter i sträck för att hinna bli färdig innan vi åker. Ville inte behöva sitta i Ryssland och analysera etiska problem inom arkeologin. Kommer ju ändå behöva sitta med min B-uppsats liksom.
 
 
Testade mörkerinställningarna på mitt bästa objekt <3
 
 
 
 
1, 2, 3. Hur får Julia Tymosjenko till sina fantastiska flätor egentligen? Temat var "vinter" och jag skulle gå som ryss, eftersom jag bjöd med mig själv dagen innan och inte hade hunnit fixa något alls. Hellre cultural appropriation än after ski tänkte jag.
 
 
Jag tog min överdådigaste klänning med guldbrokad och fuskpäls. Den är från Collectif och finns på jättemycket rea här (obs ingen spons, är bara störtförälskad i dem). När jag tänker ryssland tänker jag överdåd. Det var en till som klätt ut sig till ryss på festen, han tänkte mer misslyckade internetdejtingprofiler.
 
 
 
Sorry för bildbomb, har en grej för ryska sjalar. Ska köpa med mig ca tusen hem haha.
 
 
Och jag är fortfarande jätteobekväm med att gå runt och fota folk på fest. såattee... Det blir inga bilder från själva festen fast jag hade ställt in kameran bra och allt...
 
 
I stället kommer några bilder på Moa när hon följde mig till hållplatsen och var världssnygg <3 Hon var fransk vinter, men de har ju inte riktig vinter så hon var mest fransk. Så himla smart haha.
 
 
Hur tjusig?
collectif - collectifclothing - fransk - french - russian - rysk - temafest - vinterfest