En frukost och tankar om glasögon

 
Brakmiddagar och desserter i all ära, men min bästa måltid är ändå frukosten som äts i lugn och ro.
 
 
Med te i muminmugg och knäckebröd
 
 
Och lite yoghurtrester med tranbär och passionsfrukt, om nom nom.
 
 
Och podd. T.ex. Stil i P1 om glasögon. Jag har haft galsögon sedan jag var 2 år gammal och just nu har jag de dyraste någonsin, men de är också överlägset snyggaste (om man inte räknar ett par lila som jag hade på mellanstadiet, pga de hade självlysande sälar på skalmarna och det går ju liksom inte att slå).
 
Jag har funderat mycket på det där, att om man ska ha någto mitt i aniktet varje dag, vilket jag ju har eftersom linser inte funkar för mig och jag verkligen inte har råd med flera par eftersom det är så dyrt (sånna där rabatter som ger ett par extra på köpet eller halva priset på glasen gäller aldrig på mina specialslipade glas), ja då måste man ju gilla dem. Jag har såklart bytt bågar X antal gånger genom åren och det har bara tagit längre och längre tid för mig att hitta några jag trivs i, men nu känns som att jag hittat mina glasögon och jag kommer nog bara byta glas på dem livet ut typ (och det bästa är att om de skulle gå sönder kan jag köpa likadana för de har tillverkats sedan 30-talet, så jag behöver aldrig lägga tre månader på att vela igen!)
frukost - juice - knäckebröd - mumin - muminmugg - passionsfrukt - prunus - round glasses - runda glasögon - savile row - stig lindberg - stil - stil i p1 - te - tea - the - tranbär - yoghurt