Lindybop Amelia

När vi var på väg hem från Naturhistoriska i Söndags (föräras ett alldeles eget inlägg pga det händer så lite i mitt liv) tvingade jag Artur att ta några bilder på mig för att jag ville visa upp min bästa klänning. Så här blev det:
 
 
 
 
 
 
Det här kan vara den bästa bilden på mig någonsin. Ser ut som att jag tänker "Men tig, du har fel och jag alltid har rätt. Jämt." Och det tänker jag säkert också.
 
 
 
 

 
 
 
 
Jag känner mig så himla onöjd med allt just nu, och har supermycket ångest över hur jag ser ut och vem jag är, men det känns skönt att kunna ägna lite tid åt lite kreativa grejer igen efter två veckor med lera överallt, det får mig i alla fall att känna mig liiite finare. Usch, hösten får mig alltid att må dåligt, jag är liksom inte gjord för årstidsväxlingar, vill helst ha tidig sommar året runt. Himla tur att jag har så bra människor omkring mig som stöttar och tröstar. MEN behöver fler hundar runt mig! Är det kanske någon som känner en kennel dit man får komma och gosa med valpar? Eller någon som jag kan låna en hund av någon gång i veckan?
 
Jag älskar sönder den här klänningen från Lindybop och är helt over the moon över hur den bara osar 30-tal. Den är alldeles sådär lagom på gränsen mellan vardag och fest (mitt bästa ingenmansland!), jag gillar att den är så extremt anständig i halsen och puffärmarna med små knappar. Är dock inte superförtjust i materialet som inte riktigt andas (100% polyester), men tänker att jag ska sy en likadan i bättre material någon gång om jag får tid.
30's - 30-tal - 40's - 40-tal - beret - bop - lindy - lindy bop - lindybop - ootd - outfit - reproductiion - retro - vintage
Anonym

Du är helt fantastiskt vacker Karin!! ❤️ och jag längtar tills jag flyttar tillbaka och kan hjälpa dig dämpa ångesten. Kram /Annie

Svar: Söta du <3 det är egentligen bara en dipp, har haft de så länge jag kan minnas och det klart att det suger att gå runt och vara nere i flera veckor, men jag vet ju samtidigt att det kommer släppa.
Karin