en bakluckeloppis

 
En lördag vaknade jag och Annie och bestämde oss för att gå på loppis. Blev kissnödig redan på bussen dit för att jag skrattade så mycket!
 
 
Jag råkade gå ut som Tant Gredelin fast 100 år senare efter en smärre garderobskris på morgonen. Kan vi f.ö. ta två sekunder och reflektera över vad mina fötter håller på med? Intar de posen "egyptisk hieroglyf"?
 
 
 
Mitt hår hade fått lite färgbomb och var väldigt, väldigt rött i solen. Somrigt ändå.
 
 
Det är viktigt att rota i alla lådor så att man inte missar något! Just idag var vi på jakt efter en mjölkkanna och en konservöppnare men hittade varken eller. Hittade dock annat fint, visar nästa gång!
 
 
 
Annie köpte en T-shirt med Jurassic Park
 
 
Klänningen kommer från Hell Bunny, men har något år på nacken. Min erfarenhet är att deras färger blöder som fan, så jag tvättar dem separat eller för hand de första ca fem gångerna, så de ligger nästan alltid i botten på tvättkorgen, vilket gör att de liksom inte har en naturlig plats i min garderob. Gäller också för den här klänningen, Bernadette tror jag att modellen heter.
 
 
Hittade tredje delen av De tre musketörerna för en tia. En sån bok som är fin men som jag nog aldrig kommer att läsa.
 
 
Köpte en matchande festis. Viktigt att matcha mat och dryck! Nytt mål i livet: bli för icas svartvinbärsfestis vad tjejen på russinpaketen är för russinen.
 
 
 Kolla vad tjusig hon är, min fotograf och bästa vän <3