lite hemmaspa

 
Häromdagen hörde min nästan-granne Maria av sig och var lite nere. "Vad hade du velat göra om du hade tid och pengar för att muntra upp dig själv?" frågade jag, varpå hon svarade att hon ville vara ledig nästa vecka. "Åh, det kan inte jag hjälpa med" suckade jag "jag menade typ så gå på spa. Då hade vi kunnat köpa frukt och ha fotbad i kastruller..."
 
 
Så vi bestämde oss för att göra det, alltså köpa frukt och fotbada. Myspys <3
 
 
Jag rörde till och med ihop en ansiktsmask av havregryn, honung, citron, banan och kokosfett + en kvätt vatten för att grynen skulle gröta till sig (alltså jag goglade bara på diy ansiktsmask och blandade två recept pga beslutsångest). ingen aning om det blev så effektivt, känns mest som att det blev lite geggigt. Plus för att den smakade gott dock. Japp, jag tänkte äta resterna ist för gröt till frukost, vad då då???
 
 
Så orimligt trevligt att sitta med gegga i ansiktet och spotifys spalista i bakgrunden och prata livet. Allt ba luktar gott och är behagligt. Man borde typ göra det till en bakisgrej, synd bara att man inte orkar gå och handla frukt då.
 
 
Satt så här med fötterna i var sin kastrull med kokosfett och lite goa oljor (ni vet sån där man kan köpa på apoteket som man andas in mot förkylning) tills vattnet blev kallt...
 
 
Och tills ljusen börjat brinna ut och den arbetade människan (inte jag haha) behövde gå hem och lägga sig. 10/10 borde bli en regelbunden söndagsritual.
diy - diy spa - hemmaspa - home spa