småsnuttar från sicilien

 
En regnbåge som inte riktigt ville vara med på bild
 
 
En tatuering som bara delvis sticker fram
 
 
 
En vacker strand en söndag
 
 
 
Sånt man ser utanför bilen
 
 
Och sånt man ser inne i bilen
 
---
Jag sitter och skriver det här i Rom. Den första dagen jag vaknar ensam på nästan två veckor, den första dagen jag äter frukost ensam. Det känns varken bra eller dåligt, lite ovant och konstigt plus en nypa ledsamt bara. Efter att jag blev ensam igår tvättade jag alla mina kläder och hängde upp dem på en stege jag hittade i ett skåp. Äntligen inga lakan fulla av sand, äntligen rena strumpor. Ikväll ska jag träffa en instagramkompis som bor här men jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra under dagen. Gå igenom lite bilder, dricka kaffe, promenera till den där gatan med vintagebutikerna och sedan bara gå runt och äta glass kanske?
 
Men i mig är det ångest, det beror säkert på att det blir sådana kontraster när man går från att konstant vara omgiven av en stor grupp till att plötsligt inte ha en enda människa runt sig, en tomhet som liksom blir påtaglig och måste fyllas. Det kanske beror på att det inte alltid blir som man tänkt sig, eller att det varit så mycket flygplansskräck, att jag snart ska flyga igen, ensam, eller på personen på väg till flyget jag lämnade vid metron igår. Mycket rörigt i själen just nu.
rome - sicilien - sicily - views

tjejsnack

 
Tidigare i veckan var det första gången på jag vet inte hur länge som det regnade och de där 30*c vi haft i flera veckor hade halverats. Plötsligt var det vår igen efter sommaren liksom. Men visst är staden vacker så här strax efter en skur? Ren och skör liksom.
 
 
Mötte upp Moa i Vasa. Brukar ju glömma att ta med mig kameran när jag gör sånt här, men den här dagen kom jag ihåg :) Söt vän jag har va? Vi satt i flera timmar och bara bollade livet (eh ja det är detsamma som relationer) fram och tillbaka. Tjejer är fan bäst på sånt här <3
 
 
Mhm, jag tar alltid de löjligaste bakelserna hehe. Tror att man kan se på våra fikaval vem som är den sansade och jordnära av oss haha
 
 
Behöver tips på vad man ska tänka på när man fotar inomhus i halvmörka lokaler, känns som att allt bara blir gult och lite suddigt?
Vasastaden - bakelse - fika - gbg - göteborg - le pain francais