Min parfymgarderob

 
Jag tänkte göra en pytteliten serie av min parfymgarderob och, så gott det går, beskriva mina bästa parfymer. Hur låter det?
 
Parfymerna:
- Wish från Chopard
- Mademoiselle från Chanel
- Edp från Miu Miu
- Красная Москва från Новая Заря 
 
 
Jag har ingen jättestor parfymbudget precis, eller någon jättestor budget över huvud taget faktiskt eftersom jag inte ens lever på fullt CSN, och bara jobbar ungefär två kvällar i månaden. Anledningen till att jag äger förhållandevis dyra parfymer är att jag köpt dem på tradera, vilket är ett supertips. Rika människor köper parfymer som de tröttnar på och säljer dem, precis som med kläder som inte passar. Jag skulle inte rekommendera att köpa parfym via ebay, eftersom det säljs väldigt många kopior där, men tradera käns hyfsat säkert, speciellt när man köper från privatpersoner som har andra annonser för märkesvaror uppe (obs, inte när det finns flera annonser för samma produkt). Jag tror inte att jag betalat mer än 200 kr/parfym plus frakt.
 
Ett annat tips är att gå förbi en butik och lukta på parfymen du funderar på att köpa inna du lägger bud, så slipper du betala för en doft som du kanske inte gillar.
 
 
Visste ni förresten att i samband med att det blev förbjudet att röka inomhus på allmän plats och folk fick tillbaka sina luktsinnen, fick många parfymmakare göra om formulan på parfymerna så att de skulle lukta mindre? Folk slutade helt enkelt köpa lika starka parfymer eftersom de var framytagna under perioder så parfymen inte bara skulle lukta gott, utan även lukta genom lager av tobaksrök.
chanel - chanel mademoiselle - chopard - chopard wish - edp - edp miu miu - edp miumiu - krasnaya moskva - mademoiselle - miu miu - miumiu - parfym - parfymgarderob - perfume - perfumes - red moscow - wish - Красная Москва