Novemberlistan

November var en månad med mycket toppar och dalar. Jag har både jobbat tre jobb, läst tre kurser och varit bortrest i två veckor. Den ena kursen är jag enda eleven på, och en annan är B-uppsatsen i arkeologi. Det har varit stressigt helt enkelt.
 
Bästa bilden:
 
 
De här små tanterna...

... Eller den här lille farbrorn med alla ryska grejer <3
 
Det roligaste som hände:
Förutom att vi åkte till Ryssland, som var både det bästa och mest påfrestande, så var det roligaste att gå på loppis i Moskva och titta på alla spännande sovjetiska prylar.
 
 
Det tråkigaste som hände: Att det var så påfrestande med resan. Vi var nog inte 100% redo för den stressen och pressen vi utsatte oss för, och eftersom ingen av oss varit på topp veckorna innan spillde det liksom över på resan, vilket ledde till en del konflikter och ledsna miner.
 
En fin grej: Den här brödkiosken som fanns nära våt hostel i Moskva. Känns så himla mycket som något från en surrealistisk film. 
 
 
Någonting nytt:
Åh! Ska göra ett inlägg med alla grejer jag köpte i Ryssland <3
 
Månadens projekt:
Nu är det projekt B-uppsats och projekt tenta samt projekt Vulgärlatin 7,5hp som gäller fram till jul. 
 
 
 
Månadens musik: Ovnligt svårt att svara på faktiskt. Kanske blir det Vasas Flora och Faunas Veneziansk afton som jag lyssnat in mig lite på. Annars har jag mest lyssnat på poddar
 
 
Månadens mat: Rökta ostremsor. Jag vet inte exakt hur man ska beskriva dem, men de är ett vanligt ölsnck i Ryssland och så.jävla.goda. Dessutom har vi proppat oss fulla med allt från det gerorgiska köket som är sååå gott!
 
 
Det bästa och sämsta jag läst: Jag har precis börjat läsa Klätterbaronen av Italo Calvino, för jag tänkte gå och se den på Angeredsteatern och hittills är den såå bra. Och sämst får jag nog ändå säga att Vinterkriget var pga så tråkig och förutsägbar och jag har verkligen inte fått några nya insikter eller tankar av den.
lista - lista - november - ryssland