Fikon, Elsa och Allan

 
Förra veckan gick jag förbi en sån där butik med böcker för 25kr/st, och hittade (bl.a.) Inred med vintage av Elsa Billgren. Jag har följt henne i några år och tycker att hennes blogg är så himla inspirerande och tjusig att titta på <3 Precis som bloggen är boken superinspirerande och full av fina bilder och tips! Så himla fin!
 
 
 
Dessutom är det fikonsäsong just nu och det är en så himla bra säsong! Perfekt paus också, ta en kopp kaffe, äta fikon och bläddra i en fin bok. Hur fina är inte fikon förresten? Minns ni (eller minns och minns, menar väl mer: har ni gått in i arkivet och letat efter) Allan Edwalls sommarprat från 1989? Det börjar ju med att hans pappa berättar om livet utifrån en skål fikon. Spoiler: precis som pyttesmå delar av fikonkärnor är livet ingenting och det blev en kort historia. Så himla bra, in och lyssna här!
 
 
allan - allan edwall - billgren - bok - book - books - coffee - edwall - elsa - elsa billgren - fig - figs - fikon - gustavsberg - inred med vintage - kaffe - palettblad - prunus - stig lindberg - tavelvägg - tips - vintage