Köpenhamn, första dagen

 
 
 
I Helgen åkte vi ned till Köpenhamn för att se Nick Cave. En halvtimme innan tåget skulle gå inser Bjön att vi hade biljetter till spelningen i Stockholm. Vi bokade dem i Februari och hade liksom bara antagit att vi också skulle till Köpenhamn eftersom alla andra skulle det.Men Köpenhamn är ju dock alltid najs och stan visade sig från sin allra mulnaste sida, men var exakt lika fulsnygg som alltid.
 
 
 
Älskar att på Blågårdsgade är varannan bar, varannan grönsaksaffär/blomsteraffär.
 
 
 
A och N mötte upp och sedan var det dags för konsert. Vi som inte gick på Nick Cave (<///3) gick till Jazzhouse. Det var en scen utan lampor ch ett band som tryckte på keyboarden på måfå med samplade gatuljud (typ så mitt band lät när vi var 16 och det bara var jag och Maj kvar), med en publik som tittade surt på en när man skrattade, så vi gick efter halva.
 
 
 
Till röka-inne-ställe efter röka-inne-ställe, vissa med fotbollsbord, vissa med sura tjejer som spelade backgammon och inte ville dela soffan. Förutom att det är exakt så här jag vill att mitt hem ska se ut blev jag fasthållen av ett äckel på väg till toaletten. Jag kände hur paniken kom och fick rycka hårt för att komma loss. När vi skulle gå lade N armen om hans hals, handen på hans lår och ställde samma frågor till honom som han hade ställt till mig. Resten av gänget nöjde sig med att ta tag i honom och fråga.
 
Jag vet inte om budskapet gick fram, det är ju fullt möjligt att han inte fattade att det han kände då bara var vad han får andra att känna. Men kanske, kanske finns det en chans att han inte gör om det i första taget - om inte annat så för att slippa smaka på sin egen medicin?
#metoo - blommor - copenhagen - jazzhouse - köpenhamn - me too - mulet - nick cave - norrebro