Nytt liv

Det är mycket nytt i livet nu. Det känns som att depressionen håller på att släppa och fast det går långsamt och jag fortfarande står och stirrar på dörren utan att kunna tycka ned handtaget och gå ut vissa dagar är det fler dagar jag kommer ut än inte. Ä-N-T-L-I-G-E-N! Jag vet ju att det kommer att vända, men det är så jävla svårt att tänka så när man liksom inte bryr sig, utan snarare blir lite lättad av tanken på att man skulle kunna bli påkörd av en buss om man går ut.

 
 
Dessutom har jag nya rosa träskor från Moheda (50pix på tradera, så värt att köpa grejer i fel säsong alltså. Tror modellen heter Sandy om någon bryr sig). Jag tänker att kanske, kanske, går det att suga i sig de allra sista dropparna av beboeligt klimat innan kylan och rusket tar över helt. Antagligen inte, men ni fattar, man kan väl få hoppas?
 
 
 
Och så har jag fått ett nytt jobb på en fritidsgård (som jag inte ens sökt). Himla kul faktiskt, fast också lite läskigt, för det är ju läskigt med moppegäng och just på min gård är det himla många moppar och gäng och jag har verkligen ingen aning om hur man pratar med ungdomar. En av mina kollegor sade att jag ska tänka på hur jag hade velat att vuxna var mot mig när jag var 14, men jag ville ju bara att någon skulle prata med mig om nihilismen och verkligen förståååå Nietzsche (åh herregud vad jag aldrig vill bli tonåring igen haha).
 
 
Nästa vecka ser vi Nick Cave i Köpenhamn och veckan därpå tar jag och Artur båten till Ryssland. Nu hoppas jag bara att vi överlever (jag har lyssnat på alla P3 Dokumentär-avsnitt om färjekatastrofer och är helt och hållet övertygad om att vi kommer råka ut för ett försäkringsbedrägeri och drunkna innan vi ens nått Helsinki).
clogs - moheda - träskor
Anonym

På söndag tycker jag att vi kollar in lite eventuella biljetter till Italien <3 i love you! / Annie

Svar: JAAAA!!!! (Fast jag tror fortfarande inte att alla flygbolagen släppt sina rutter, men vi kan ju kolla iaf <3) Älskar dig med <3
Karin

Tess

Så fina skor! :D

Svar: Tack :)
Karin