sommarpraten

När jag inte haft så mycket att göra under sommaren har jag lyssnat på sommarprat. Alla sommarprat, skojar inte. Så här kommer mina 5 bästa utan inbördes ordning. Tänker att bilderna får illustrerea sånt jag gjort samtidigt som jag lyssnat:
 
Förslag: Lyssna till frukost på sängen, ensam eller tillsammans med någon.
 
Claes Månsson pratade om att vara blyg och lång. Ödmjukt och varmt och stor igenkänningsfaktor, iaf på det blyga. Minns att jag satt på bussen till Taormina och skrattade till gansak högt och sedan försökte förklara vad som var så roligt för min amerikansek bussgranne helt utan framgång.
 
Förslag: Lyssna på stranden, förslagsvis på Sicilien.
 
Kent Wisti. Just nu kan jag inte riktigt komma ihåg vad det handlade om, men jag minns att jag gillade det. Jag brukar alltid gilla prästernas prat.
 
Förslag: Lyssna i underskön natur.
 
Katarina Wennsatam. Jag har skrivit lite om det förut, och jag vet att ca alla andra också har skrivit och pratat om det. Men det är viktigt, så in och lyssna!
 
Förslag: Lyssna medan du blandar en drink till dig själv och medan du sippar på den och scrollar instagram. Man får det på semestern.
 
Max Tegmark pratade om artificiell intelligens och om hur nära superintelligensen är. Mycket läskigt för en teknikfobiker som mig, men också fascinerande.
 
Förslag: Lyssna medan du kryper ned i sängen mitt på dagen med ett görgosigt husdjur.
 
Thure Lindhardt - dansk skådespelare som pratar om... ja vad? Livet och naturen typ. Men han bygger upp en helt fantastiskt mysig atmosfär när han pratar. Jag blev tvungen att pausa mitt egent liv lite, tömde upp en kopp, kröp in under en gosig filt och bara satt och mös när jag lyssnade.
 
Förslag: Lyssna medan du sitter under taket vid en pool på en paradisö och tittar på regnbågen direkt efter en skur.
 
sommar i p1 - sommarprat