två dagars varberg

 
En helg åkte vi till Varberg för att fira Prollens nya layout.
 
 
Exakt alla andra, var på seminarium och då passade jag på att gå till Leninbadet. Mycket smart. Det visade sig att jag fick det helt för mig själv sånär som på en kvinna som var där när jag kom men gick efter en stund.
 
 
I ett rum bredvid fanns frukt och bokhhyllor. Genialiskt! Efter två timmar med fotbad och varmbad stal jag en bok ur hyllan (Tid att älska, dags att dö av Remarques)  och satt och läste och åt apelsin i en timme typ. Har nog aldrig haft en så avslappnande dag någonsin. Sedan kom ett gäng 20-åringar och en barnfamilj (ikl. åttaåring som ville göra kanonkulan och bebis som började gråta nästan direkt), då kände jag att det nog var dags att gå.
 
 
Festfixad! Två tyvärr: 1. Spegeln satt för högt upp så jag fick inga bra bilder med kameran. Livet som kort. 2. Jag fixade mig för mycket och fick görmycket ångest att jag kanske skulle vara mest fixad på festen. Fick panikångest. Tack ägglossning, du är fan bäst på att vara sämst! Ska skaffa två barn och sedan tvinga sjukhuset att operera ut livmodern så att jag slipper allt det här tramset (obs att om man bara steriliserar sig låter de livmodern vara kvar = man fortsätter att få pms bara att man inte kan bli gravid, kul va?).
 
 
 
Dagen efter gick vi ut till kallbadhuset i blåsten med stora påsar under ögonen. Vi drack festis och te och njöt av den extremt behagliga färgskalan där inne (gråbeige, ljusbeige och brun!) och såg gubbe efter gubbe möta upp sin fru och ljuga om hur många gånger de doppat sig fast de inte ens var blöta i håret och bestämde att vi skulle bli sånna när vi blir 65.
 
 
 
Ibland har jag så jävla konstig hållning alltså... 
Bakom mig står det: "Nu är havet färdigt, stort, plaskigt och vått!" Har ingen aning om varför men tycker att det är rätt fult.
 
 
 
Linneskjortan är från Lager157 och jag gillar den så mycket att jag köpte två nya när jag spillde rödvin på min första. Vet ni hur svårt det är att hitta en linneskjorta som både går att knäppa över bysten, inte har fickor på skitkonstiga ställen och dessutom inte kostar skjortan? Jag letade i tre år innan jag hittade en! Byxorna är vintage från Escada och snusnäsduken köpte jag på Myrorna för en himla massa år sedan och skärpet lånade jag av morfar när jag gick på gymnasiet... ehe...
escada - hotell gästis - kallbadhuset - kallis - lager 157 - lager157 - leninbadet - linne - linneskjorta - nautical - retro - retrostil - varberg - vintage - vintagestil