vad jag köpte i rom

Okej det här är inte 100% ärligt, för jag köpte fem flaskor vin och lika många sorters ostar, men känner att det kanske känns lite tråkigt att titta på bilder av viner jag inte smakat på och ostar jag inte öppnat än? Dessutom har jag precis kommit in i en kurs i Vinkupskap på GU så jag tänker att det kanske kommer lite mer komplicerade recensioner än "gott" och "inte gott men ändå vin" av vinerna så småningm. Vad tror ni?
Så det här är de lite mer oätliga grejerna.
 
 
Vi börjar med sjalen i perfekt vinröd kashmir som jag köpte på Campo dei Fiori. Köpte en beige/grå förra året och har använt den så himla mycket, den är jättemysig och skönt med en lite tunnare sjal som ändå värmer, men vinröd är ju liksom min färg. Ser ni att det ligger en liten flaska på sjalen? Det är vigvatten från San Marcello al Corso i den. Tänker att man aldrig vet när det kan komma till användning liksom.
 
 
Köpte två sånna här nagellack från Kiko isamma färg. Det är överlägset det nagellack jag använder mest, älskar färgen, det torkar snabbt och kostar typ 20 kr. Dessutom är det rätt drygt och sitter helt okej bra.
 
 
Lite kaffe ur mellanprisklassen, mest pga fin förpackning. Två nya ögonskuggor i basfärger, den ena vit och den andra ljust ljust rosa, eftersom den jag har nästan är helt slut.  Använder aldrig ögonskuggor i roliga färger, använder extremt sällan ens någon för att faktiskt skugga.
 
 
Det här charmiga fatet från en restaurang i Messina för 1€ på en loppis vi inte visste fanns (mer om det i ett annat inlägg). Gillade färgskalan.
 
 
Fyra graverade vinglas för 2€. 2€!!! Det fanns en hel uppsättning med 8 cocktilglas, 8 vinglas och 8 snapsglas men jag hade ingen aning om hur jag skulle få med dem hem, så nöjde mig med fyra.
 
 
Alltså fattar ni? Jag var helt beredd på att försöka pruta ned dem till halva priset och ändå få gå och ställa tillbaka eftersom de skulle bli för dyra! Tappade helt hakan när hon som hade loppisen sade 2€. "Per uno?" undrade jag och var helt okej med det priset, och fick en lite undrande blick och ett "non, per tutti" tillbaka <3
 
 
En liten present från påvens skräddare Gammarelli. En helt magisk liten butik, en sån där där man måste gå fram till disken och veta exakt vad man ska ha eftersom allt ligger i små askar och man inte kan titta på något i förväg. När vi kom in stod en liten nunna och diskuterade vilket sidentyg med guldbrokad hon skulle beställa en kåpa i (till en präst får i väl anta, tror inte att nunnor får ha guldbrokadsiden va?). Ser ni dessutom på omslagspappret att de sessutom tillverkar damasker? Klart de gör!
cashmere - coffee - gammarelli - kaffe - kashmir - kiko - presenter - rome - smink