Januarilistan

Det blev visst ett litet uppehåll i December. Förklarar varför nedan, men nu är jag iaf igång igen. Om december var ångestmånaden nr. 1, har januari känts som en sån himla tröttsam transportsträcka tycker jag. Har tom börjat ta tupplurar. Vad händer med mig? Har jag blivit pensionär?
 
Bästa bilden:
 
 
 
De här bilderna togs ju dock i November, så jag vet inte om den räknas fast jag inte redigerat den förrän nu?
 
 
Lite stolt över att den här hamnade på framsidan av Fria Tidningen! Alltså stolt både över min superbegåvade pojkvän och över att jag har tagit bilden. Vill ni köpa boken finns den här!
 
 
Känner rent spontant att det varit en rätt dålig fotomånad, men jag gillar den här bilden fast kvalitén är kass. Astra ser så koncentrerad ut liksom
 
Det roligaste som hände: Jag har slutat ta mina dagliga antideppmediciner. Det gjorde jag iofs i December, men det är först nu i Januari som allt börjat kännas normalt igen. Det var inget planerat avslut och blev abrupt, men så här i efterhand tror jag att det blir bättre i slutändan.
 
Det tråkigaste som hände: Eftersom jag slutade så abrupt med mina mediciner har jag haft rätt mycket ångest och ett par nervsammanbrott, men det värsta verkar vara över nu. Allt det här har dock gjort att jag fick ta en liten bloggpaus.
 
 
Någonting nytt:
 
 
De här tjusiga grejerna! Fler bilder här. Dessutom har jag köpt ett par roliga byxor, men de är ca 20cm för långa så jag måste lägga upp dem innan ni får se, förhoppningsvis hinner jag det lagom tills jag och Annie åker till Rom och lever ljuva livet <3
 
Månadens projekt:
 
 
Korra uppsatsen. Det blev iofs klart i början av månaden, men jag är sååå glad att det är klart! Mina nuvarande projekt är att redigera färdigt och lägga upp de sista bilderna från Ryssland, och skriva färdigt en liten (skitlång) Romguide. Jag hoppas att den blir färdig lagom tills jag och Annie kommer hem och har massa nya finfina bilder!
 
Månadens musik: Den här skivan har gått varv på varv på varv hemma hos mig. Speciellt låtarna Fram för fältsport och Vi ska tömma vår spargris. Man bara vet att det kommer bli en riktigt bra låt när den börjar med en famfar.
 
Månadens instagrambild: 
 
 
Hade på mig en av klänningarna jag köpte på loppis i St. Petersburg på filmklubben och tio (10!) tanter kom och berättade att det var den finaste klänningen de sett typ. Mkt nöjd med detta köp, fast ärmsömmen sprack andra gången jag använde den, så nu ligger den i laga-högen.
 
Månadens mat:
 
 
Jag har inte haft något extremt sug efter någon speciell mat förutom kanske rökt ost den här månaden, men efttersom det ser så himla deppigt ut på bild hittar ni ett recept på en av mina standradrätter här: saffransrisotto!
 
Det bästa och sämsta jag läst: Jag har faktiskt inte läst en enda bok den här måaden. Inte en hel bok i alla fall, men jag har börjat läsa Tid att älska, dags att dö av Remarques, ni vet, han som skrev På västfronten intet nytt. Det sämsta jag läst är min B-uppsats. Är så trött på den nu, och så glad att allt är förbi och jag aldrig behöver läsa den igen. Dags att påbörja nästa! HEJA!
 
 
Ser ni den lille tungan? Hon attackerade eken jag precis hade planterat om och stod sedan och slickade på den en stund?
bullet bra - cat - cocker spaniel - dog - januarilistan - lista - listor - lists - nevskij - russia - ryssland - st petersburg - tallin - what katie did