äntligen-är-den-här-jävla-terminen-slut-presenter

Häromdagen damp två julklappar jag köpt till mig själv ned på hallmattan. Eller julklappar och julklappar, de var väl mer äntligen-är-den-här-jävla-terminen-slut-och-jag-behöver-muntras-upp-presenter, men vem bryr sig? Vi kikar!
 
 
Den ena är en murrigt grön ullbasker (från ebay). Jag har nog ett baskerproblem, det måste jag erkänna (nu har jag 9 st), men jag hade ingen mörkgrön, vilket i sig också utgjorde ett problem. Nu behöver jag bara en senapsgul också.
 
 
Och en mkt tjusig strutbehå från What Katie Did som jag varit på vippen att köpa i flera år, men aldrig vågat + att den inte görs i min storlek. Det gjorde den ju inte nu heller såklart, utan jag chansade och beställde en systerstorlek och hoppas att det funkar om jag syr in bandet sisådär en tio cm. Jag har ju en del vintageklänningar som inte riktigt funkar perfekt med moderna runda BH:ar.
 
 
Jag menar, titta på den! Den perfekta kombinationen av svagt roséchampagnefärgad satin och helgalen form Hur kan man inte falla pladask? 
basker - beret - bh - bullet bra - harlow - harlow curve - harlow curve bra - lingerie - mossgrön - retro - retro lingerie - satin - strutbehå - strutbh - vintage - vintage lingerie - what katie did - what katie did bra - wkd - wkd bra