blåvitranidigt

 
 
Dags för en klänning jag haft sedan urminnes tider - eller i alla fall sedan gymnasiet! På sju år hinner alla celler i ens kropp bytas ut, så det är ju nästan som urminnes tider. Tänk ändå, mitt hår var på väg att avfärgas från kolsvart och jag var på väg att flytta till Berlin för ett underbetalt jobb med beklagansvärda arbetsvillkor när jag köpte den. En person jag precis hade blivit kär i och som blivit kär i mig flyttade efter, och idag är han en av mina allra bästa vänner fast vi inte är ihop mer. Livet är allt bra konstigt ibland va?
 
 
Kolla vad fin ryggen är! Älskar knapparna! Och att den är djupt skuren men precis täcker bh-bandet. Hatar när man hittar en söt klänning och provar och den skär precis så att man visar hela underkläderna i ryggen.
 
 
 
 
 
Skål för det! För att livet förändras och blir bättre, för att man träffar personer som gör en till en bättre människa, för att det finns så mycket fint som gör en glad fast det bara är krig och elände på nyheterna och för att det allra mesta löser sig.
ootd - outfit - randigt - sommar