cifali

Jag hade inte med mig kameran till utgrävningsplatsen. Jag visste inte hur mycket man fick fota och det regnade en del, vilket kändes osäkert. Men fotade iaf lite grann som vi kan kika på.
 
 
Så här vackert var det att åka till platsen på morgonen <3
 
 
En av dagarna tvättade vi fynd från förra året, bland annat det här söta teglet med tassavtryck, hur gulligt? Man ser det framför sig ju, någon stackare har slagit tegel i timmar i gassande solsken och i övrigt horribla levnadsförhållanden, lagt dem att torka och så springer hunden över dem.
 
 
Ett mynt från Tiberius tidiga tid. Det står Divus Augustus Pater på det.
 
 
Och jag såg ut så här, skitlöjlig och bitter, men med min kritvita hud kan jag liksom inte arbeta i ärmlöst eller kortbyxor i många timmar. Älskar att min vän Freja såg nästan exakt ut så här på utgrävningen hon var på i Sverige - vi köpte hattarna och skjotorna samtidigt. Det här fotot måste Tyler ha tagit på midsommarafton, för det var då vi hittade de där rören i nedre vänstra hörnet. Drömde om dem på natten sedan. Nåja, något ska man ju gifta sig med. Det blir jag och kvinnan som är gift med berlinmuren, vi kan sitta på samma mentalsjukhus.
 
archaeology - arkeologi - cifali - sicilien - sicilien - sicily - utgrävning