Aprillistan

 
Åh, April. Känns som att jag flängt runt så himla mycket, har bara varit hemma halva veckor pga jobb och det känns i kroppen. Samtidigt har jag varit så glad hela tiden, nästan allt har bara flutit på och funkat och min lägenhet har blivit så grön! Behöver skaffa fler fönster, har för mycket växter haha :)
 
Bästa bilden:
 
 
 
Jag vet inte om detta är bästa bilden, men det är lätt bästa färgkombinationen och bästa kombinationen av gipsavgjutningar. 
 
Det roligaste som hände:
 
Massor av småsaker! Våren kom äntligen, jag har börjat häga med på pubquiz igen efter ett halvårs uppehåll, har fortsatt simma med Freja, hittade äntligen en bra svamp/picknickkorg, blev antagen till alla tre (!!!) utgrävningar jag sökt (men fick välja eftersom all krockar), mina växter har exploderat och jag har bara allmänt haft mer tid att träffa folk på. Resten av året får gärna fortsätta så här tack.
 
 
Det tråkigaste som hände: 
 
Vi började en ny delkurs som organiserats av en jävla idiot (vi åkte till stockholm och fick veta när tåget skulle gå först två dagar innan, ett schema för exkursionen fick vi runt lunch dagen innan och väl där fick vi en examinerande uppgift utöver tentan som vi ska skriva samtidigt som uppsatsen. Ä andra sidan har jag haft energi nog att bli upprörd och skriva ett formellt klagobrev till prefekten som hela klassen skrev på. Så stressigt att inte veta vad som ska hända nästa dag bara.
 
Någonting nytt: 
 
 
Har inte köpt något nytt. Men har åtminstone använt den här syrénlila kostymen som hängt i garderoben för första gången. Kände mig inte helt bekväm pga så uppseendeväckande färg, eller vad man ska säga. För vilka är det som har färgglada enfärgade kostymer? Jo det är ju partiledare, och det finns ju betydligt mer sympatiska kvinnor än Angela Merkel och Hillary Clinton. Nej det blir nog till att spara den här kostymen till något speciellt tillfälle...

Månadens projekt:
 
 
Det ser väääldigt sällan så här trevligt ut när jag skriver uppsats, men man kan ju låtsas.
 
Månadens musik: En go blandning av Movits! och ABBA. Så. Sjukt. Peppigt.
 
Månadens instagrambild: 
 
 
Asså kolla hur fluffigt är inte mitt hår här? Älskar att det äntligen är vår och man kan gå ut i öppen trenchcoat.
 
Månadens mat:
Kan man svara tårta? Fr det är tårta. Fick med mig två hela tårtor hem från ett jobb och åt det varje dag i en och en halv vecka. För jag är en nyttig och hälsosam människa. Och vi har bakat varje helg på jobbet (obs att det är en kille med diabetes som alltid vill baka och sedan aldrig kan äta det ).
 
Det bästa och sämsta jag läst: Ingentin. Nej faktiskt. Har läst några sidor skönlitteratur här och där, men inget mer än så. Borde jag stryka den här kategorin? Känns som att jag aldrig skriver något vettigt här ändå. 

 
april - lista