lite vinrött, lite gråmulet

 
Det här är en sån där outfit jag är mycket halvhjärtad till. Älskar plaggen var för sig, gillar idén om dem tillsammans, men ihop... Jag vet inte om det är att brallorna är så höga eller att tröjan har knyt eller att jag just den här dagen varken har klackar eller glad håg. Någonting funkar inte helt med proportionerna och jag tycker mest att jag ser ut som ett olyckligt barn.
 
 
Skulle säga att brallorna kanske är det här årets bästa investerig, fast de är lite svårburna... ehe. Tröjan är nog två år gammal, från HM. Känns lite konstigt att skriva det, det måste vara det enda plagget jag köpt därifrån på typ fem år?
 
 
 
 
Kom ihåg till mig själv: ha inte höga byxor om jag har världens tyngder på mina axlar. Det ser bara ut som om man inte har någon midja.
 
 
"Vi skulle haft cigg Annie, det ser alltid bra ut på bild!"
 
 
Kolla hur vida brallorna är! Så nära clown-komik.
 
 
Så himla lågt blodsocker. Nådde ingte apelsinerna på träden, men sekunden efteråt trollade Annie fram godis ur jackfickan. Är så lyckligt lottad som har en vän som trollar för att muntra upp mig när jag är ledsen <3 Omge er med sånna underbaringar till människor så blir livet lite lättare, hör ni det?
 
beret - h&m - hm - hängslen - ootd - ostiense - outfit - rom - rome - voodoo vixen