majlistan

Vet inte vad jag ska skriva för intro. Trevligt med sommar? Otrevligt med vissa andra saker? Maj har liksom mest försvunnit i uppsatsskrivande för mig. Tråkigt såklart, men nu är det bara opponeringen kvar innan jag far till Sicilien för att avlida i en liten svettig pöl i solen. Har kpt solskyddsfaktor 50 (skojar inte, det finns)! Längtar svinmycket!
 
Bästa bilden:
 
 
 
Den översta från när Annie sov över, vilket drömmigt sätt att vakna på va? Sååå trevligt att vakna bredvid sin bästis och äta frukst på sängen innan båda skulle till skolan. Hatar att vi bor i olika städer.
 
Det roligaste som hände: Det hände något i maj, det blev sommar. På riktigt. Har ätit så mycket glass och druckit många glas vin i gräset och på balkonger med fina människor. Lagt min frukost i en korg och ätit på gården. Som det ska vara alltså.
 
 
Det tråkigaste som hände: Ledsamheter som inte passar sig här. Och att jag vägde mig. Idiotisk grej att göra egentligen. Vill understryka att det inte handlar om ätstörning alls, blev bara ledsen av att se svart på vitt hur mycket jag tappat på så kort tid.
 
Någonting nytt: 
 
 
 
Konstiga poser. Ja alltså klänningen är ju varken nytillverkad eller ny för mig, men jag har inte riktigt kunnat använda den innan pga kallt. I övrigt har jag skaffat en skärslev, men hur kul blir det på bild liksom? Ska be min bror gravera den så får vi se om den blir lite finare.
 
Månadens projekt:
Uppsats. Bara uppsats. Och så satte jag upp den här pampiga sovjetiska lampan som jag köpte på loppis i Moskva. Dessvärre funkar inte eluttaget på den väggen så det kanske dröjer ytterligare några månader innan den lyser, men från mörkret stiga vi (med en snigels hastighet) mot ljuset.
 
 
Månadens musik:
Gjorde en helt fantastisk lista med svensk musik från 60-talet som gått runt runt runt. Ni hittar den här! Obs viktigt att trycka på blanda för annars kommer all Siw Malmkvist ochh Lill Lindfors på samma gång.
 
Månadens instagrambild: 

 
Första maj såklart. Fast det regnade så allsångskvällen Björn lärt sig Bella Ciao på dragspelet inför blev inte av. Började i SAC men tyckte att tåget var tyst och tråkigt, så bytte till V efter halva. De hade orkester.
 
Månadens mat: Mackor? Pasta? Har bara ätit sånt som gått fort som attan att laga och skapar minimalt med disk. Tycker att det är skittråkigt att stå och lägga ned sin själ i något och sedan äta det ensam.
 
 
Det bästa och sämsta jag läst: Jag läste Sandra Beijers Det handlar om dig på typ en dag och fick sånna sjuka högstadie- och gymnasieflashbacks. Den är också det enda skönlitterära jag läst så den är väl både det bästa och sämsta. Eller jo, jag började läsa Under det rosa täcket av Nina Björk, sisådär tio år för sent men ändå. Har inte kommit så långt än dock.