sista dagen i rom

 
På söndagen hade vi bara halva dagen, eftersom vi skulle hem. Så vi packade ner allt vårt vin och våra ostar i resväskorna och tog en promenad genom ett regnigt Trastevere i jakt på lunch (och gelato, hallå?). Tror det var veckans första regn, och en romresa är ju helt enkelt inte komplett utan en rejäl regnsktur eller två.
 
 
Jag har egentligen inget mer att berätta om den här dagen, vi var trötta, jag var ledsen, ingen av oss ville åka hem till verkligheten med krångel, jobb och plugg. Funderar på att hyra en lägenhet här i höst när jag ska skriva min (andra) kandidat. Bara sitta ensam på fina platser och dricka vin och fokusera. Slippa alla störningsmoment man har hemma liksom. Om jag har råd vill säga, och kattvakt. Vi får se, det är en fin plan A i alla fall.
 
 
 
Hur gulligt är det inte med pappan som går och håller om sin son under paraplyet?
 
Och nu, när jag äntligen publicerat det här sista inlägget, dröjer det inte så länge förrän jag är tillbaka. Fast först lite Scilien! Med mitt tempo kommer de bilderna kanske upp lagom till jul ungefär? Har fortfarande inte bokat hemresan hihi
rom - rome - trastevere